Baucer DISKAUN RM5 sempena perasmian laman web crunchykapit.com

Assalamualaikum dan hi hii hii..

Semangat kan bunyi nye. Berlawan dengan hujan yang bakal turun dengan lebat kejap lagi ni. Hehe..

Kepada anda anda dan anda yang belum pernah rasa. Atau yang memang peminat tegar Crunchy KAPIT By NSMG. Ni nak bagitau berita best ni. Sempena perasmian website kami, kami nak beri Baucer RM5 untuk setiap balang yang anda beli.

Of course la masa terhad.. Terhad terhad pun, sebulan tau kami bagi masa. Dari 1 hingga 31 Mac 2019. Kalau dah habis masa tu nanti, keluar air mata darah pun dah tak dapat dah nak guna baucer diskaun tu..

Ok lah. Kita pendek kan cerita. Sebab kejap lagi nak kena tutup laptop sebab dah nak guruh kilat bagai ni.

Siapa-siapa nak kan Baucer Diskaun tu.. Boleh terus ke Facebook kami : http://www.facebook.com/crunchykapitbynsmg

Atau terus klik link untuk whatsapp Ayu
https://bit.ly/2RVUXji
https://bit.ly/2RVUXji
https://bit.ly/2RVUXji

Jangan lupa dapatkan kuih kapit tersedap ni..!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s