Alhamdulillah… Perjalanan Crunchy KAPIT sudah bermula..

Assalamualaikum & Hi..

Wahh…rasa segar udara tiba-tiba hari ini..hehe. Mungkin sebab hari ini hari pertama blog Crunchy KAPIT By NSMG dilahirkan. Kira macam anak kedua selepas website http://www.crunchykapit.com siap minggu lepas.

Maka secara rasminya, crunchy KAPIT dah ada facebook page, instagram, twitter, youtube, website dan blog. Mestilah happy kan..

Oh ya, kepada yang belum kenal.. Crunchy KAPIT By NSMG ni ialah kuih kapit yang kami modenkan dengan inti yang tersangat sedap. Perisa kami yang paling laris ialah Coklat, Peanut Butter dan Original.

Kuih kapit ni, bukan orang dewasa saje yang suka. Budak-budak pun suka tau. Bukan setakat suka je.. SUKA SANGAT.. Berani saya cakap macam tu sebab Crunchy KAPIT ada banyak testimoni customer yang makan dari kanak-kanak sampai dewasa. Memang kata RANGUP, SEDAP, INTI BANYAK!!

Eh.. sebenarnya bukan nak cerita pasal kuih kapit tadi. Tapi pasal blog yang baru je selamat lahir ni.. Masih dalam pantang lagi ni. Fresh from oven giteww.. Hehe

Sempena perasmian Laman Web rasmi crunchykapit.com, team kami ada buat promosi gempak tau. Kita bagi Baucer RM5 untuk setiap balang.

Boleh dapatkan di page kami https://www.facebook.com/crunchykapitbynsmg/videos/290553724969755/

Buat masa ni.. kami ada di Perak, Selangor dan Johor je. Tapi..kami ada berita gembira untuk orang MELAKA.. Tunggu next post tau

Jumpa anda nanti. Terima kasih.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s