Crunchy KAPIT di Melaka, 16 Mac 2019

Assalamualikum.. Selamat tengah hari yang mendung-mendung je harini.. Haa..kita ada berita best nak beritahu.

Tengok video adik ni dulu. Dia nak beritahu berita best tu : https://youtu.be/rVdvjl4Zwxk

Haa.. Crunchy KAPIT nak ke Melaka pada 16 Mac 2019 (Sabtu) nanti. Kita belum ada agent kuih kapit di Melaka. Jadi, kami open order untuk bagi orang-orang Melaka rasa kuih kapit tersedap ni. Sebelum ni, memang dah ada yang tanya, tapi kami tak dapat realisasikan permintaan itu.

Jadi, kesempatan yang ada ni, kami akan bawakan Crunchy KAPIT By NSMG ke MELAKA. Dan dan dan.. haruslah kami ni suka challenge bagi orang ramai rasa kuih kapit randomly. Haha..

Sebab apa random.? Sebab kami nak komen yang jujur. Yang sangat jujur. Sama ada kuih kapit ni dan secara tepat lagi, Crunchy KAPIT ni, sedap atau sedap sangat atau terlalu sedap..??

Cuma ada persoalan yang berlegar-legar dalam fikiran kami. Agak-agaknya, dekat mana kami nak bagi orang ramai rasa kuih kapit ni. Serious memang kami nak bagi 1 balang habis untuk rasa (aktiviti kegemaran kami). Kalau anda ada suggestion, boleh bagi je idea ye. Yang penting.. orang-orang Melaka memang sporting kan..

Ok, jumpa nanti 16 Mac ni. Jangan lupa tau, yang nak order siap-siap, cepat-cepat contact. Kalau tak, Kitorang ke Melaka bawa 2 balang je la. 1 untuk tester, 1 untuk kami makan dalam perjalanan. HAHA..

Info-info berkaitan Crunchy KAPIT By NSMG boleh tengok di :

  • Website crunchykapit.com
  • Facebook Crunchy KAPIT By NSMG
  • Instagram, twitter, youtube Crunchy KAPIT By NSMG

Senang cerita, nak cari kuih kapit kami, taip je Crunchy KAPIT. Nak whatsapp saya terus pun boleh.

Link whatsapp Ayu : https://bit.ly/2StFWdu

Oh, jangan lupa dapatkan Baucer RM5 sekali. Baru la untung berganda-ganda…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s