Open Order Aidilfitri 2019

Assalamualaikum.. Salam Ramadhan hari ke-5. InsyaAllah rasanya masih belum terlewat untuk saya ucapkan salam Ramadhan ni kan.? Selagi belum 1 Syawal..Hehe..

Saya juga bawa berita yang sangat-sangat gembira. Tadaa… Oppss tak suprise rupanya sebab tajuk dah bagitau. Crunchy KAPIT By NSMG open order Crunchy KAPIT TERSEDAP ni sampai 17 Mei 2019 (Jumaat) tau. Maaf agak lewat buat pengumuman sebab kita baru je siap train pekerja untuk production. Alhamdulillah.. training berjalan lancar, pekerja pun cemerlang, sebab tu kita berani nak buka order.

Awesome!! Dapat raya dengan Crunchy KAPIT.!!

Dan baru seminggu kita open order, order masuk bertalu-talu. Ramai pula tu yang nak awal. Hmm..memang nak makan time bulan Ramadhan ni. Tak tahan tengok testimoni kita katanya. Yang memang regular customer pun apa lagi..takut terlepas nak beli banyak-banyak macam tahun lepas, diorang booking awal-awal. Zupp Zass..!! Order awal, InsyaAllah anda dapat nikmati Crunchy KAPIT di hari Syawal nanti.

Pot pet pot pet.. Nak order macam mana.? Hehe sorry sorry, Akak ni nak start menulis, takde idea. Dah start menaip, banyak pulak nak cerita. Kihkih.. Paling senang, pergi je dekat website kami, www.crunchykapit.com dekat situ kita ada sediakan nama premis dan agent yang anda boleh contact atau walk in. Atau kalau malas nak pergi website Akak yang best tu, boleh je terus Whatsapp Akak. 012-4496396

Meriahkan Syawal anda dengan Crunchy KAPIT
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s